Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

2019-09-01 ΠΥΛΟΣ: Η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγμένου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλου - Νέστορος.


Είναι τ0 πρώτο Δημοτικό συμβούλιο της νέας Δημοτικής αρχής του Δήμου Πύλου Νέστορος. Εδώ γίνεται η συνεννόηση για την κατάληψη των θέσεων των παρατάξεων. Αριστερά όπως βλέπουμε, καταλαμβάνει τις θέσεις η συμπολίτευση, εκτός των δύο θέσεων όπου καταλαμβάνει ο συνδυασμός της κ. Βασιλοπούλου. Δεξιά καταλαμβάνει τις θέσεις η Αντιπολίτευση Ο κ. Καφαντάρης,  ο κ. Κανάκης, και ο κ. Βρεττάκος.
Ο κ. Χαραμαράς Θεόδωρος ως πλειοψηφών σύμβουλος προεδρεύει διαβάζοντας την ημερήσια διάταξη που έχει ως αντικείμενο α) την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού συμβουλίου, β) την εκλογή των υπευθύνων της οικονομικής επιτροπής, και γ) εκείνων της ποιότητας ζωής. Στιγμιότυπα από την συνεδρίαση, τις ψηφοφορίες, την εκλογή των προσώπων, και τις συνεντεύξεις μπορείτε να τα δείτε στο αναρτημένο Βίντεο.
Όλα αυτά έγιναν κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Κυνηγιώτη καπετάν Αδάμη Κορέλλα, φλογερού πατριώτη και φοβερού επαναστάτη αγωνιστή του ΄21 πρωτοπαλίκαρο του Θοδωρή Κολοκοτρώνη και πρώτου Δημάρχου της Πύλου, και φυσικά όλων των υπολοίπων οι οποίοι συνέβαλαν ώστε να απολαμβάνουμε τον σημερινό Δήμο σε ένα καλό επίπεδο, ακόμη … και με τις ελλείψεις του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου