Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Κώστας Λαβδιώτης - Στο Θέατρο “Αγρια Τριαντάφυλλα”


Δείτε το Video 
Σε μία κατάμεστή αίθουσα του Δημοτικού θεάτρου Καλλιθέας ο εκ Πύλου καταγόμενος και καλός φίλος καλλιτέχνης Κώστας Λαβδιώτης καταχειροκροτήθηκε αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων. Είναι χρόνια τώρα που παρουσιάζει ξεχωριστά δείγματα θεατρικής δουλειάς.
Τα Άγρια Τριαντάφυλλα είναι ένα θεατρικό έργο που αφορά στη σύγχρονη κοινωνία.
Στη σκηνή ξεδιπλώνεται αφοπλιστικά το σύγχρονο δράμα της κοινωνίας των ναρκωτικών, της πορνείας και της ασύδοτης λόγω προβλημάτων και χωρίς σκοπό ζωής.
Με μια προσωπική ξεχωριστή μαεστρία ξεδιπλώνεται στη σκηνή η δαιδαλώδης υποκρισία, το ακόρεστο πάθος, και η συγκρουσιακή διάθεση, κύρια δομικά στοιχεία του έργου, σε συνεπαίρνουν και σε προετοιμάζουν για την επερχόμενη κάθαρση και θεία δίκη.
Η κα Πηνελόπη Πίκουλα έχοντας την εμπειρία της σχολής χορού την όποια και έχει στην Καλλιθέα, όπως πάντα ανάλαφρη, αέρινη, κομψή και αριστοκρατική. Ο Σωκράτης Υδραίος με την Ιωάννα Πίκουλα άνετοι, πιστικοί και ελπιδοφόροι.
Ο Κώστας Λαβδιώτης Γεννήθηκε και έζησε στη Πύλο Μεσσηνίας όπου και τελείωσε το Γυμνάσιο.
Έφυγε στην Αθήνα όπου σπούδασε και τελείωσε την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνεχεία σπούδασε και τελείωσε την θεατρική τέχνη στη Δραματική σχολή. Για 20 Χρόνια εργάστηκε στην Ε.Ρ.Τ. ως εκφωνητής ραδιοφωνικών ειδήσεων, και άλλων ραδιοφωνικών εκπομπών. Συνεργάστηκε με πολλά γνωστά ονόματα του θεατρικού και καλλιτεχνικού χώρου και εργάστηκε σε πολλά θέατρα των Αθηνών.
Τελευταία εκφράστηκε αυτοτελώς με δική του θεατρική ομάδα “ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ” γράφοντας, σκηνοθετώντας και παρουσιάζοντας δικές του θεατρικές επιτυχίες στο Γνωστό θέατρο ΑΒΑΤΟΝ στην Αθήνα στο γκάζι.

Δείτε το Video --> https://youtu.be/pu9fFwnyAoI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου